Welkom!

We heten u graag welkom op de Hoeve van Theehuis Grote Roest.

Een unieke locatie op de Veluwe. Tussen de weilanden en eeuwen oude bomen, het boerenleven op de achtergrond, oftewel: een heerlijk ontspannen rustpunt. Dat is wat wij u willen bieden. Een moment van ontspanning, op dit bijzonder mooie plekje in Putten. Het is heerlijk om op zo’n plek even een rustpauze in te lassen. Niet altijd in de eerste plaats omdat die rustpauze nodig is. Maar ook omdat het gewoon fijn is even stil te zijn en te genieten van dat wat er is.

Met dit idee, het creëren van een ontspannen plek om te genieten en dankbaar te zijn, hebben we ervoor gekozen weer nieuw leven te blazen in Theehuis Grote Roest. Voor u is het misschien een oude, bekende en vertrouwde plek. Voor sommigen is het een nieuwe ontdekking. In beide gevallen heten we u graag van harte welkom! 

hoeve & bakhuisje

Op de Hoeve

Theehuis Grote Roest

Theehuis Grote Roest bevindt zich op de Hoeve aan de Beekweg in Putten. Na schatting is deze hoeve driehonderd jaar oud. Tientallen jaren geleden is de boerderij een rijksmonument geworden. Dit mede vanwege het bakhuis, de gevel en de schouw.

Naast het theehuis is er een nog werkzaam melkveebedrijf. 

In het bakhuis

Theehuis Grote Roest

In ons bakhuis (die vroeger in de zomer bewoond werd) hebben we een sfeer van vroeger gecreëerd, waar u heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of thee. Met mooi weer kunt u ook plaats nemen onder de oude eikenbomen.

Naast het bakhuisje bevindt zich de moestuin. Hier wordt veel in verbouwd dat gebruikt wordt in onze recepten.

“Niets is leuker dan de sfeer die beschreven is in het echt te ervaren. 

We ontmoeten u graag bij Theehuis Grote Roest!”

Dini

Delen van wat we ontvangen

Zoals u kunt lezen, zien wij ernaar uit om van Theehuis Grote Roest een plek te maken waar u kunt ontspannen en genieten. Naast dat we u dit willen bieden, willen we ook steun bieden op afstand.

Dat doen we door de fooien die we ontvangen apart te zetten voor verschillende goede doelen. Via Instagram en Facebook delen we welke goede doelen we wanneer ondersteunen.